FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

MONTARE / INSTALARE

Personalul calificat al societatii va sta la dispozitie cu idei si solutii tehnice pentru alegerea echipamentelor necesare in vederea efectuarii instalatiilor de aer conditionat , ventilatie , purificare aer.
Executam instalatii de :

  • aer conditionat/climatizare
  • ventilatie
  • constatari si incarcari climatizare auto

SERVICE

Societatea noastra efectueaza service atat la instalatiile de climatizare cat si la cele termice si sanitare.
De asemenea oferim contracte de mentenanta pentru persoanele fizice, persoanelor juridice sau asociatiilor de locatari/proprietari in conditii avantajoase. Chiar daca detineti un apartament, o casa sau sunteti administratorul unui imobil, la noi gasiti flexibilitatea de a incheia un contract de mentenanta care sa va fie accesibil. Preturile si conditiile sunt negociate in functie de fiecare client in parte. Toate contractele de mentenanta se incheie dupa vizionarea in prealabil a echipamentelor.
Verificarea sistemelor de aer conditionat asigura o durata de viata mai lunga a aparatelor, investitia dumneavostra avand un cost minim. Astfel, prin intretinerea aparatelor se elimina neplacerile cauzate de o functionare necorespunzatoare si se mareste fiabilitatea de functionare. Prin schimbarea la timp a unor componente mici cu costuri minime se evita o interventie in regim de urgenta cu costuri mult mai mari. Aparatele de aer conditionat acumuleaza prin condens mirosuri neplacute si intr-un final, bacterii si alte microorganisme care va pot afecta sanatatea. Acest lucru se intampla indiferent de marca sau de performantele aparatului, motiv pentru care va recomandam o verificare periodica a aparatelor de aer conditionat.
Va oferim posibilitatea de a fi scutit de plata unei interventii in regim de urgenta, daca incheiati un contract de SERVICE. In baza unui contract de mentenanta incheiat cu societatea noastra , aveti GRATUITATE pentru urmatoarele oparatiuni :

curatare ( filtre , evaporator , condensator , pompa condens , turbine ventilator , tavita condens )
verificare ( izolatie tevi , legaturi electrice , rulmenti ventilatoare , furtun condens , presiune agent frigorific )
Pentru service sau mentenanta la instalatiile de ventilatie , termice si tehnico-sanitare , folositi formularul de Cerer oferta!

- aer conditionat/climatizare
- ventilatie
- constatari si incarcari climatizare auto

PIESE SCHIMB

Detinand calitatea de dealer si service autorizat DAIKIN, societatea noastra va asigura piese de schimb pentru toata gama de produse DAIKIN la preturi competitive. Nu trebuie decat sa completati formularul de Cerere oferta, si sa ne furnizati informatiile privitoare la tipul de aparat si defectul aparut. Va vom contacta in cel mai scurt timp si va vom informa despre termenul de livrare al componentelor solicitate.

TOP