FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

CE TREBUIE SA FACI?

Renunță la vechiul aparat de aer condiționat și alege noul Sensira sau orice alt model preferat din programul Buy Back, iar noi îți oferim un discount de 400 de lei, indiferent de modelul ales. Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu noi, , iar noi îți vom sta la dispoziție cu sfaturi și recomandări pentru a găsi o soluție personalizată nevoilor tale:

  • Ururu Sarara
  • Stylish
  • Emura
  • Perfera
  • Comfora
  • Sensira

CE AVANTAJE AI?

Beneficiezi de un preț preferențial la achizițonare și primești confortul de ultimă generație în casa ta. În plus, unitățile înscrise în campania Buy Back funcționează cu 80% energie regenerabilă din aer și 20% electricitate, având cea mai ridicată eficiență energetică de pe piață. Scapi responsabil de deșeurile electrice. Partenerii Home Comfort Expert în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec se ocupă de debarasarea și recilarea corectă a vechiului aparat, indiferent de brandul acestuia. Te bucuri de o experiență unică de cumpărare și de servicii premium, oferite de partenerii înscriși în programul Home Comfort Expert. Aceștia asigură un pachet de servicii integrate, care include consiliere, recomandări din partea experților, soluții personalizate, montaj, service și chiar întreținere.

DE CE SA INLOCUIESTI?

Atunci când nu mai funcționează la capacitate maximă și devine ineficient energetic. Acest lucru se traduce prin costuri ridicate la facturile de energie și un impact major asupra mediului. Înlocuirea vechiului aparat cu un produs nou, eficient energetic, are ca efect reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Astfel, protejezi natura în timp ce te bucuri de atmosfera perfectă de acasă. În plus, un aparat de aer condiționat vechi îți poate provoca probleme de sănătate din cauza bacteriilor și virusurilor acumulate de-a lungul timpului. Cu noul tău sistem Daikin vei avea un mediu curat, sănătos și confortabil în casa ta!

TOP