Concurs CRACIUN CU DAIKIN SIBIU

REGULAMENT “CRACIUN CU DAIKIN SIBIU

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR. PERIOADA DE DESFASURARE.

Organizatorul concursului „ CRACIUN CU DAIKIN SIBIU “ este S.C. TOTAL PLUS S.R.L., cu sediul în Sibiu , strada Rahova , nr26/5 , punct de lucru Sibiu , strada Henri Coanda nr 12 , incinta Sembraz.

Concursul se va desfasura conform prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Acest regulament este intocmit si adus la cunostinta publicului conform legislatiei aplicabile din Romania, fiind disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe site-ul www.climatizaresibiu.ro si www.facebook.com/climatizaresibiu.ro.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, respectiv de a opri sau a suspenda desfasurarea acestui Concurs, fara a fi obligati sa justifice aceste decizii si fara a fi obligati la plata de daune interese oricaror persoane, urmand ca orice fel de modificari, respectiv decizii de oprire/suspendare a desfasurarii Concursului sa intre in vigoare numai dupa afisarea acestora pe site-ul www.climatizaresibiu.ro si www.facebook.com/climatizaresibiu.ro.

Concursul este organizat si se desfasoara in perioada 01 noiembrie ora 00:00 – 22 decembrie 2016 ora 23:59.

SECTIUNEA 2. CONDITIILE DE PARTICIPARE

Poate participa la Concurs orice persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani si care are un cont de facebook.

SECTIUNEA 3. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI SI PREMIU

In perioada mai sus mentionata (01 noiembrie ora 00:00 – 22 decembrie 2016 ora 23:59), persoanele care doresc sa participe la concursul “CRACIUN CU DAIKIN SIBIU” trebuie sa dea like & share paginii de facebook  www.facebook.com/climatizaresibiu.ro si sa lase intr-un comment pe aceasta cu motivul pentru care isi doreste acest premiu.

Persoanele pot vota astfel:

1) Acceseaza pagina de facebook www.facebook.com/climatizaresibiu.ro si da like & share;

2) Scrie intr-un comment pe pagina de facebook www.facebook.com/climatizaresibiu.ro de ce isi doresc acest premiu.

Premiul concursului „CRACIUN CU DAIKIN SIBIU” consta intr-un aparat de aer conditionat Daikin , model FTXB25C+RXB25C , putere 9000 BTU , clasa energitica A+ , garantie 3 ani.

Castigatorul concursului „CRACIUN CU DAIKIN SIBIU” va fi desemnat prin tragere la sorti , in data de 23.12.2016. Extragerea va fi transmisa in direct pe pagina de facebook www.facebook.com/climatizaresibiu.ro

Atentie! Nu se iau in calcul pentru concurs like-urile acordate altor postari , decat cele date paginii de facebook www.facebook.com/climatizaresibiu.ro

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Organizatorii sunt inscrisi cu nr. 10573 in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Prin participarea la acest Concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

– colectarea si prelucrarea de catre Organizatori a datelor cu caracter personal pe care le comunica in vederea participarii la Concurs si a transmiterii acestora catre Organizatori in scopul acordarii premiului stabilit prin acest Regulament.

– stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.

Organizatorii vor pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Participantilor, le vor utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament si le vor transmite catre terti exclusiv sub obligatie de confidentialitate.

Participantii au dreptul sa refuze in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la Concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In toate celelalte cazuri, Participantii au dreptul sa se opuna prelucarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dreptul de informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), precum si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate, Participantii pot transmite o cerere scrisa, datata si semnata, la urmatoarea adresa: Sibiu , strada Henri Coanda , nr.12 ( incinta Sembraz).

SECTIUNEA 5. RESPONSABILITATE

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor asupra Premiului castigat de catre participanti.

Organizatorul si Radiodifuzorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea computerelor, telefoanelor sau a conexiunii la internet a participantilor. Organizatorul si Radiodifuzorul nu raspund pentru eventuale disfunctionalitati in derularea campanilei ”CRACIUN CU DAIKIN SIBIU” ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet sau altii asemenea.

SECTIUNEA 6. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente , de la sediul Organizatorului.

SECTIUNEA 7. DIVERSE

Pentru aducerea la buna indeplinire a obligatiilor Organizatorilor, acestia pot subcontracta servicii sau imputernici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalitati.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

 

DAIKIN EMURA

Primul model Daikin Emura a fost lansat în anul 2010, redefinind noţiunea de climatizare în domeniul designului de interior european. Ultima generaţie, care va fi lansată în primăvara anului 2014, vine cu un aspect şi o performanţă îmbunătăţite din punct de vedere aerodinamic, caracteristici care sunt mai atractive ca niciodată pentru designerii de interior, arhitecţii şi proprietarii de locuinţe din zilele noastre.

Exteriorul elegant şi curbiliniu al modelului Daikin Emura, materialele de calitate şi finisajul de excepţie se armonizează perfect cu interioarele moderne. Funcţionarea sa silenţioasă, de până la 19 dB(A), vă permite să vă bucuraţi de şi mai multă linişte, iar performanţele energetice de până la A+++, eficienţa şi luxul se îmbină armonios.

Disponibil în nuanţe de argintiu şi antracit sau de alb pur mat, Daikin Emura este conceput pentru a crea o prezenţă incredibil de discretă pe orice perete, o caracteristică a designului modern. Exteriorul minimalist ascunde un sistem extrem de inteligent, având caracteristici inovatoare care reduc consumul de energie în mod impresionant, comparativ cu sistemele clasice de aer condiţionat.

Inteligenţa încorporată determină un consum scăzut de energie al Daikin Emura. Senzorul „Intelligent Eye” (ochi inteligent) bizonal monitorizează gradul de ocupare a camerei, iar dacă aceasta nu este ocupată timp de 20 de minute, valoarea de referinţă se modifică pentru a economisi energie. În momentul în care cineva pătrunde în cameră, unitatea revine automat la setările anterioare. De asemenea, „ochiul inteligent” bizonal direcţionează jetul de aer la distanţă de persoanele aflate în cameră, pentru a evita curenţii reci.

Pentru a asigura o temperatură constantă în întreaga încăpere, sistemul Daikin Emura cu jet de aer 3D combină fante de auto-baleiere pe verticală şi pe orizontală, distribuind uniform fluxul de aer în întreaga încăpere, chiar şi în colţurile spaţiilor ample. La răcire, fanta îşi modifică unghiul pe orizontală, pentru a preveni suflarea directă a fluxului de aer rece direct spre corp. La încălzire, fanta îşi modifică unghiul în jos pe verticală pentru a direcţiona fluxul de aer cald spre pardoseală.

De asemenea, Daikin Emura previne încălzirea sau răcirea excesivă în timpul nopţii, setând automat o temperatură cu 0,5 °C mai ridicată în modul răcire şi cu 2°C mai scăzută în modul încălzire. Unitatea setată de la distanţă este uşor de utilizat şi permite control nelimitat al temperaturii camerei, indiferent unde vă aflaţi. Aşadar, puteţi sta liniştit, verificând afişajul de mari dimensiuni, cu butoane uşor de utilizat şi lăsând totul în grija inteligenţei încorporate a sistemului Daikin Emura.

Daikin Emura poate fi controlat de la distanţă cu ajutorul unei aplicaţii disponibile atât pe platforma Apple, cât şi pe Android. Acest dispozitiv Wi-Fi suplimentar de tip „plug and play” are o interfaţă intuitivă, permiţând un control mai facil al unităţii atât în interiorul locuinţei, cât şi de la distanţă.

Pentru un mediu de locuit şi mai sănătos, filtrul foto-catalitic de purificare a aerului al sistemului Daikin Emura captează particulele microscopice de praf din aer, absoarbe impurităţile organice, precum bacteriile şi virusurile şi descompune mirosurile neplăcute.

Noua generaţie Daikin Emura dovedeşte încă o dată faptul că designul inteligent este nu numai atrăgător din punct de vedere estetic, ci poate totodată livra şi o eficienţă energetică superioară în ceea ce priveşte climatizarea – ambele calităţi îmbunătăţesc mediul interior şi oferă, de asemenea, soluţia ideală pentru arhitecţi, designeri de interior şi proprietari de locuinţe.

Brunn am Gebirge, aprilie 2014_ sistemul de refrigerare cu recuperare de căldură Daikin Conveni-Pack, care asigură reducerea consumului de energie și a nivelului emisiilor de CO2 pentru retailerii din întreaga Europă, a câștigat premiul pentru cel mai bun produs pentru retail din Germania în anul 2014, la categoria Ecologie. Anual, cititorii revistei germane „Handelsjournal“, specializată în comerţul cu amănuntul, sunt rugaţi să voteze acele produse pe care le consideră cu adevărat importante pentru industria de retail. În cadrul Târgului Internațional de Retail EuroShop 2014, care a avut loc la Düsseldorf, medalia de aur a fost acordată companiei Daikin.

Conveni-Pack este conceput pentru supermaket-uri și magazine de retail mici și mijlocii, cu scopul de a reduce consumul de energie și emisiile de CO2. Acesta este primul sistem de serie conceput pentru întreaga clădire care combină într-un singur circuit unităţile de refrigerare și congelare cu unităţile de condiționare a aerului, de încălzire și de ventilație. În timpul sezonului rece, căldura rezultată din refrigerarea alimentelor este recuperată și reutilizată pentru încălzirea spaţiului de vânzare, rezultatul fiind o economie de energie de până la 40 %.

„Acest premiu confirmă faptul că ne aflăm pe drumul cel bun în ceea priveşte soluţiile noastre de serie care integrează componente individuale în sisteme complete, menite să satisfacă cerinţele consumatorilor în ceea ce priveşte eficienţa energetică, reducerea costurilor și economia de spaţiu, și care sunt, totodată, uşor de utilizat și fiabile,” afirmă Carl Lievens, Director Executiv al Daikin Airconditioning Central Europe. „Printr-o abordare completă a clădirii și combinând elementele de încălzire, de condiționare a aerului, de răcire și de ventilație, putem oferi o soluţie viabilă de reducere a costurilor.”

Conveni-Pack a fost conceput pentru magazine de vânzare cu amănuntul, precum supermarket-uri, benzinării și magazine mici, de cartier. Această soluţie este suficient de flexibilă pentru a putea fi utilizată în diferite locaţii, medii sau magazine. În prezent, în Europa, sunt utilizate deja peste 2.000 de sisteme Conveni-Pack, instalate în magazine alimentare de vânzare cu amănuntul.

Conveni-Pack oferă comercianţilor cu amănuntul o alternativă fiabilă la sistemele de încălzire convenționale cu gaz sau electrice. In perioadele de tranziție ale anului, căldura generată de vitrinele frigorifice poate fi recuperată și utilizată pentru a încălzi suprafața magazinului cu ajutorul sistemului de aer condiţionat. În timpul iernii, sistemul poate suplimenta căldura recuperată cu căldura extrasă din mediul ambiant prin funcționarea în pompa de căldură cu înaltă eficienţă, asigurând astfel încălzirea. Pe durata verii, sistemul poate asigura atât climatizarea spațiului comercial cat si răcirea vitrinelor frigorifice.

Unitatea exterioară prevăzută cu inverter face ca amenajarea unei camere tehnice pentru montarea instalației de încălzire și răcire să devină inutilă, maximizând în acest fel spațiul disponibil pentru suprafața de vânzare. Toate componentele sistemului sunt concepute ca fiind „plug&play”, ceea ce asigură costuri de planificare și instalare reduse.

SISTEMUL VRV IV CU RECUPERARE A CĂLDURII DE LA DAIKIN EUROPE: CEL MAI MARE PAS ÎN EFICIENTIZARE DE LA COMPRESORUL INVERTER ÎNCOACE

Brunn am Gebirge, Februarie 2014_Daikin Europe a făcut un pas uriaş în eficienţa controlului climatizării cu sistemul VRV IV cu recuperare de căldură. Nu numai că este cu 28% mai eficient decât generaţia anterioară a sistemelor VRV, ci şi mult mai flexibil şi mai rapid de instalat decât orice alt sistem cu recuperare de căldură disponibil pe piaţă.

Organizaţiile caută din ce în ce mai mult soluţii complete de climatizare, de la proiectare până la întreținere și funcționare, cu grad înalt de confort în condiţii de costuri energetice şi emisii de CO2 reduse. Pentru a obţine o astfel de soluţie era nevoie de un real progres tehnologic, lucru realizat de Daikin prin sistemul VRV IV cu recuperare de căldură.

Cu echipamente de ultimă generaţie şi comenzi inteligente, sistemul VRV IV cu recuperare de căldură reprezintă o soluţie de încălzire, răcire, ventilaţie, perdele de aer şi încălzire apă, recuperând căldura „liberă” din zonele care necesită răcire şi folosind-o pentru a încălzi alte zone şi pentru a furniza apă caldă. Pentru birouri, acest sistem asigură confort optim la o eficienţă energetică foarte ridicată (coeficient de performanţă – COP – de până la 10).

Cel mai eficient sistem a devenit şi mai bun Sistemele de recuperare a căldurii cu 3 ţevi de la Daikin erau considerate deja a fi cele mai eficiente de pe piaţă, dar trei inovaţii revoluţionare –temperatura variabilă a agentului frigorific (tehnologia Variable Refrigerant Temperature – VRT), încălzirea constantă în timpul degivrării şi configuratorul VRV – au ridicat ştacheta şi mai sus. Tehnologia VRT este secretul acestei mari eficientizări. Prin ajustarea constantă a temperaturii refrigerentului pe măsura necesarului de încălzire sau de răcire şi a temperaturii la exterior, se consumă mai puţin curent electric, creşte eficienţa cu 28% şi sporeşte nivelul de confort. Un beneficiu în plus ar fi faptul că temperatura refrigerentului previne formarea curenţilor de aer rece.

Încălzirea constantă în timpul degivrării sporeşte gradul de confort prin evitarea variaţiilor temperaturii la interior în timpul ciclului de degivrare care pot să apară la alte sisteme, ceea ce face din VRV IV un sistem ideal în aplicaţiile de încălzire monovalente.

În final, software-ul de configurare VRV accelerează procesul de instalare şi de punere în funcţiune şi permite gestionarea cu uşurinţă a mai multor sisteme aflate în locaţii diferite. Concepţie mult mai flexibilă şi mai eficientă Atunci când vine vorba de design, sistemele VRV IV cu recuperare de căldură sunt cele mai flexibile de pe piaţă. Modularitatea permite folosirea acestor sisteme pentru clădiri de orice dimensiune şi reconfigurarea lor cu uşurinţă în cazul în care ocupantul clădirii are nevoie de o astfel de reconfigurare sau dacă se schimbă aranjamentul la interior. Flexibilitatea este accentuată de noile şi unicele cutii de conexiuni (BS-box) cu mai multe porturi care fac sistemul mult mai uşor de instalat şi mai silenţios decât a fost vreodată şi îl transformă într-o soluţie perfectă pentru spaţii sensibile cum ar fi dormitoarele. Pentru a oferi o soluţie completă pentru clădiri, Intelligent Touch Manager de la Daikin poate conecta sistemul de climatizare cu alte sisteme independente din clădire.

Instalare mai rapidă şi mai eficientă Instalarea şi întreţinerea se realizează mai uşor ca niciodată graţie configuratorului VRV. Cutia de conexiuni BS cu port unic de la Daikin a fost dezvoltată special pentru spaţii greu accesibile cum ar fi micile goluri din tavan. Noile cutii de conexiuni (BS-box) au până la 16 porturi şi sunt cele mai uşoare si mai compacte de pe piaţă, scăzând drastic timpul de instalare necesar în comparaţie cu cutiile de conexiuni BS cu port unic.

Sistemul VRV IV cu recuperare de căldură de la Daikin – un pas înainte în eficienţă Disponibil pe piaţă din a doua jumătate a anului 2014, sistemul VRV IV cu recuperare de căldură de la Daikin oferă o soluţie completă şi foarte eficientă de climatizare cu componentă de încălzire, răcire, perdele de aer, apă caldă şi ventilaţie, împreună cu alte sisteme din clădire. Asigură o eficienţă la superlativ deoarece sistemul nu urmăreşte să ofere doar cea mai bună eficienţă pe piaţă, ci să fie şi cel mai eficient din perspectiva concepţiei şi a instalării.

SISTEMUL VRV IV CU RECUPERARE A CĂLDURII DE LA DAIKIN EUROPE: CEL MAI MARE PAS ÎN EFICIENTIZARE DE LA COMPRESORUL INVERTER ÎNCOACE

Brunn am Gebirge, Februarie 2014_Daikin Europe a făcut un pas uriaş în eficienţa controlului climatizării cu sistemul VRV IV cu recuperare de căldură. Nu numai că este cu 28% mai eficient decât generaţia anterioară a sistemelor VRV, ci şi mult mai flexibil şi mai rapid de instalat decât orice alt sistem cu recuperare de căldură disponibil pe piaţă.

Organizaţiile caută din ce în ce mai mult soluţii complete de climatizare, de la proiectare până la întreținere și funcționare, cu grad înalt de confort în condiţii de costuri energetice şi emisii de CO2 reduse. Pentru a obţine o astfel de soluţie era nevoie de un real progres tehnologic, lucru realizat de Daikin prin sistemul VRV IV cu recuperare de căldură.

Cu echipamente de ultimă generaţie şi comenzi inteligente, sistemul VRV IV cu recuperare de căldură reprezintă o soluţie de încălzire, răcire, ventilaţie, perdele de aer şi încălzire apă, recuperând căldura „liberă” din zonele care necesită răcire şi folosind-o pentru a încălzi alte zone şi pentru a furniza apă caldă. Pentru birouri, acest sistem asigură confort optim la o eficienţă energetică foarte ridicată (coeficient de performanţă – COP – de până la 10).

Cel mai eficient sistem a devenit şi mai bun Sistemele de recuperare a căldurii cu 3 ţevi de la Daikin erau considerate deja a fi cele mai eficiente de pe piaţă, dar trei inovaţii revoluţionare –temperatura variabilă a agentului frigorific (tehnologia Variable Refrigerant Temperature – VRT), încălzirea constantă în timpul degivrării şi configuratorul VRV – au ridicat ştacheta şi mai sus. Tehnologia VRT este secretul acestei mari eficientizări. Prin ajustarea constantă a temperaturii refrigerentului pe măsura necesarului de încălzire sau de răcire şi a temperaturii la exterior, se consumă mai puţin curent electric, creşte eficienţa cu 28% şi sporeşte nivelul de confort. Un beneficiu în plus ar fi faptul că temperatura refrigerentului previne formarea curenţilor de aer rece.

Încălzirea constantă în timpul degivrării sporeşte gradul de confort prin evitarea variaţiilor temperaturii la interior în timpul ciclului de degivrare care pot să apară la alte sisteme, ceea ce face din VRV IV un sistem ideal în aplicaţiile de încălzire monovalente.

În final, software-ul de configurare VRV accelerează procesul de instalare şi de punere în funcţiune şi permite gestionarea cu uşurinţă a mai multor sisteme aflate în locaţii diferite. Concepţie mult mai flexibilă şi mai eficientă Atunci când vine vorba de design, sistemele VRV IV cu recuperare de căldură sunt cele mai flexibile de pe piaţă. Modularitatea permite folosirea acestor sisteme pentru clădiri de orice dimensiune şi reconfigurarea lor cu uşurinţă în cazul în care ocupantul clădirii are nevoie de o astfel de reconfigurare sau dacă se schimbă aranjamentul la interior. Flexibilitatea este accentuată de noile şi unicele cutii de conexiuni (BS-box) cu mai multe porturi care fac sistemul mult mai uşor de instalat şi mai silenţios decât a fost vreodată şi îl transformă într-o soluţie perfectă pentru spaţii sensibile cum ar fi dormitoarele. Pentru a oferi o soluţie completă pentru clădiri, Intelligent Touch Manager de la Daikin poate conecta sistemul de climatizare cu alte sisteme independente din clădire.

Instalare mai rapidă şi mai eficientă Instalarea şi întreţinerea se realizează mai uşor ca niciodată graţie configuratorului VRV. Cutia de conexiuni BS cu port unic de la Daikin a fost dezvoltată special pentru spaţii greu accesibile cum ar fi micile goluri din tavan. Noile cutii de conexiuni (BS-box) au până la 16 porturi şi sunt cele mai uşoare si mai compacte de pe piaţă, scăzând drastic timpul de instalare necesar în comparaţie cu cutiile de conexiuni BS cu port unic.

Sistemul VRV IV cu recuperare de căldură de la Daikin – un pas înainte în eficienţă Disponibil pe piaţă din a doua jumătate a anului 2014, sistemul VRV IV cu recuperare de căldură de la Daikin oferă o soluţie completă şi foarte eficientă de climatizare cu componentă de încălzire, răcire, perdele de aer, apă caldă şi ventilaţie, împreună cu alte sisteme din clădire. Asigură o eficienţă la superlativ deoarece sistemul nu urmăreşte să ofere doar cea mai bună eficienţă pe piaţă, ci să fie şi cel mai eficient din perspectiva concepţiei şi a instalării.